JOULUAATON MENU JA JOULULOUNAS
Joululounas on tarjolla 18.-22.12. klo 11.30–14
Jouluaaton juhlaillallisen kattaukset tarjoillaan 24.12. klo 16 ja 19.
Talon mallasleipää (L ), oululaista kaurarieskaa (M)
ja paahdettua voita (L, G)
Vihersalaattia, karpaloita, pikkelöityä punasipulia ja kuusivinegrettea (M,G)
Puikula-savuporosalaatti (M,G)
Maa-artisokka-vuohenjuustosalaatti (G)
Oulan sienisalaattia (L,G)
Oulan rosollia (M,G) ja punajuurikermaa (L,G)
Mustaherukka silliä (M,G)
Pielisen savumuikkuja (M,G)
Punajuurigraavattualohta (M,G)
Lämminsavusiikaa ja mummonkurkkuja (M,G)
Kylmäsavulohi-mätiterriiniä ja purjosipulia (L,G)
Perinteistä joulukinkkua (M,G) ja ryytisinappimajoneesia (M,G)
Kevyesti savustettua lohta ja sitruunakastiketta (L,G)
Poronkäristystä (L,G)
Perunamuusia (L,G)
Porkkana- ja lanttulaatikkoa (L,G)
Sokeroituja puolukoita (M,G)
Suolakurkkua (M,G)
Suklaa-viikuna britakakkua
Kotimaisia juustoja (G), lakkahilloa (M,G) ja yrttinäkkileipää
Marmeladikuulia (L,G)
Joulutorttuja (L)
Kahvia/teetä (M,G)
Pääruoka saatavilla myös kasvisruokana
HINNAT
62 €/henkilö
31 €/lapset 4-12 v.
Menu valmistetaan minimillä 20 henkilöä/ryhmä.
Viinisuositukset:
Madxa White Portugal
48 € /75cl
12,80 €/16 cl
Madxa Red Portugal
48 € /75cl
12,80 €/16 cl
Talon glögi:
Karpalo-mesiangervoglögi 9,50 € /lasi
Alkoholiton 6 € /lasi