Varaa pöytä

OLEMME AVOINNA

ma-pe 17–22.30
la 16–22.30
su 17–22

Aamiainen

ma-su 7–11
Menu

OLEMME AVOINNA

ma-pe 17–22.30
la 16–22.30
su 17–22

Aamiainen

ma-su 7–11
Menu

OULA KITCHEN & BAR

Oula Kitchen & Bar on Lapland Hotels Oulun pohjoisen elämyksiä kunnioittava ja Lapin tuntoja herättävä ravintola Oulun keskustassa vehreän Ainolan puiston kupeessa. Saamen kielen sana ”oula” tarkoittaa tulvavesiä – samaan sanaan perustuu myös kautta aikain virtaavasta joestaan tunnetun Oulun nimi. Oulan keittiömestareiden suunnittelemat annokset tuovat Lapin luonnon lautaselle herkällä ja puhuttelevalla tavalla. Tarjoilemme yllätysmenun lisäksi hieman rennompia bistrolistan annoksia sekä aamiaista.

ILAHDUTA LAHJAKORTILLA

Valitse mieluisesi elämyslahjakortti ravintolaan tai Lapland Hotelsin avoin lahjakortti, jolloin jätät päätöksen teon lahjansaajalle.

Lahjakorttikauppaan

POHJOISEN MAKUJEN AAMIAINEN

Aamiaisemme sisältää kaikki hyvän päivän käynnistävät elementit. Tunnelmallisessa ympäristössä nautit korkealuokkaisesta, Lapin luonnon puhtaista ja raikkaista raaka-aineista valmistetusta aamupalasta. Kauden vaihtelut tuovat maistuvan lisänsä aamiaispöydän tarjontaan – paikallisia herkkuja unohtamatta.

Varaa pöytä

SINUSTAKO TULEVA TYÖKAVERIMME?

Meiltä löydät monipuolisia työtehtäviä niin Lapland Hotelsin ravintoloista ja hotelleista, Lapland Safariksen ohjelmapalveluiden parista kuin hiihtokeskuksista.

Jos sydämesi sykkii lappilaiselle tunnelmalle, liity lämminhenkiseen joukkoomme tuottamaan upeita pohjoisen elämyksiä vieraillemme! Hae nyt ja löydä paikkasi pohjoisen tarinassa.

Katso kaikki avoimet työpaikat

Tilaa ravintolauutiskirjeemme

Ravintolakirjeestämme kuulet ajankohtaiset vinkkimme sekä tarjoukset liittyen ruokaan ja ravintoloihimme. Tilaa ja fiilistele pohjoisen antimia!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Lapland Hotels lähettää sähköpostiisi tietoa tuotteista, palveluista ja tarjouksista. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa. Lue tietosuojaselosteemme